Radio en televisie

 Sinds 2018 ben ik India correspondent voor o.a. Het Algemeen Dagblad, MO, De Groene Amsterdammer, Reformatorisch Dagblad, Wordt Vervolgd, Knack, Samsam, One World. Ik maak radio (en soms video) voor de NOS, VRT, Deutsche Welle, BNR en VPRO Bureau Buitenland. Ik maak video’s, fotografeer en ben bezig met een boek. Updates zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Sinds september 2021 schrijf ik maandelijks een column voor de Leeuwarder Courant.

Ik ben te bereiken via e-mailadres saskiakonniger@live.nl.

LICHTPUNTJES IN INDIA

LICHTPUNTJES IN INDIA

Het Algemeen Dagblad 9 april 2020.  Met enkele lichtpuntjes. Op 9 april 2020 gaf ik voor het online AD-programma ‘NL Blijft Thuis’ een update over de situatie in India in tijden van het coronavirus. Klik hier voor de link. Mijn inbreng start op 10min15sec.

read more
error: Content is protected !!
Share This