Radio en televisie

Sinds 2022 ben ik Zuidoost-Azië correspondent voor de NRC. Daarnaast doe ik tv en radio voor o.a. NOS, Bureau Buitenland, VRT, en BNR en schrijf ik een column voor de Leeuwarder Courant. Updates zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Hiervoor (2018-2022) was ik India correspondent voor o.a. Het Algemeen Dagblad, MO, De Groene Amsterdammer, Reformatorisch Dagblad, Wordt Vervolgd, Knack, Samsam, One World, NOS, VRT, Deutsche Welle, BNR en VPRO Bureau Buitenland.

Updates zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram.   

Ik ben te bereiken via e-mailadres saskiakonniger@live.nl.

LICHTPUNTJES IN INDIA

LICHTPUNTJES IN INDIA

Het Algemeen Dagblad 9 april 2020.  Met enkele lichtpuntjes. Op 9 april 2020 gaf ik voor het online AD-programma ‘NL Blijft Thuis’ een update over de situatie in India in tijden van het coronavirus. Klik hier voor de link. Mijn inbreng start op 10min15sec.

read more
error: Content is protected !!
Share This