Radio en televisie

Sinds 2018 ben ik India correspondent voor o.a. NOS, VRT, Het Algemeen Dagblad, MO, Reformatorisch Dagblad, Wordt Vervolgd, Knack, Samsam, One World, Deutsche Welle, BNR. Ik maak video’s, fotografeer en ben bezig met een boek. Updates zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram.

Ik ben te bereiken via e-mailadres saskiakonniger@live.nl.

LICHTPUNTJES IN INDIA

LICHTPUNTJES IN INDIA

Het Algemeen Dagblad 9 april 2020.  Met enkele lichtpuntjes. Op 9 april 2020 gaf ik voor het online AD-programma ‘NL Blijft Thuis’ een update over de situatie in India in tijden van het coronavirus. Klik hier voor de link. Mijn inbreng start op 10min15sec.

read more
INDIASE REMAKE VAN DE SERIE 24

INDIASE REMAKE VAN DE SERIE 24

Op 5 oktober 2013 vertelde ik bij Het Oog op Morgen, NOSradio1, over de Indiase remake van de serie 24. Terugluisteren? Klik op onderstaande link en ga naar 51 minuten: http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd?terugluisteren_dag=2013-10-05&terugluisteren_hour=23

read more
error: Content is protected !!
Share This